Utannonsering

Förare till abonnemangskörningar sökes!

SvOf behöver fylla på i förarkåren för abonnemangskörningar. Vi söker dig som har busskörkort och intresse av att ratta våra klenoder från förra seklet! Att köra abonnemangsturer är ett roligt och givande uppdrag, där du får se varierande miljöer och träffa många intresserade passagerare. Precis som allt annat arbete i föreningen är detta ett ideellt uppdrag där ingen ekonomisk ersättning utgår, men möjlighet finns till en liten present som tack för utförd körning.

Körkort för manuell växellåda är en fördel, men det är inte nödvändigt eftersom vi även har automatväxlade bussar. Du som bara har körkort för automat ska veta att vi kan hjälpas åt att se till att du får den behörighet som behövs för att köra föreningens äldre bussar.

Att ingå i SvOf:s förarkår innebär inga bindande förpliktelser. Du väljer själv vilka körningar du vill ta, och har alltid möjlighet att tacka nej. Det går även utmärkt att ställa upp en gång för att testa, och sedan avgöra om du vill köra fler turer. Alla insatser är till stor nytta för föreningen!

Välkommen att anmäla ditt intresse till info@svof.se!