Kommande aktiviteter

Detta är de föreningsaktiviteter som för närvarande är planerade under 2019. Detaljer om respektive evenemang läggs till så fort de fastställts. Även icke-medlemmar är välkomna att delta i aktiviteterna.

Observera att ändringar av planeringen kan förekomma, och att aktiviteter kan ställas in om för få har föranmält sig. Eventuella ändringar annonseras här, på forumet och om möjligt i Färdskrivaren. Vid inställd aktivitet meddelas alla som har föranmält sig.

SvOf-medlem som inte deltagit i någon tidigare utfärd medföljer kostnadsfritt på sin första SvOf-utfärd. Detta avser själva bussresan och täcker inte ev. tillkommande utgifter för mat/fika, inträde till museer el.dyl.

 

30 november: Hjulmarknaden

SvOf kommer ha två bord vid årets Hjulmarknad, som anordnas lördagen den 30 november klockan 11-16 i Solnahallen. Välkommen att titta förbi för att träffa andra kollektivtrafikintresserade och kanske göra några bussrelaterade fynd!

 

7 december: Hjulutfärd med 4828

Än är det inte dags för alla veteranbussar att gå i ide för vintern! Efter en tids inaktivitet har H54 4828 blivit upprustad och godkänd i besiktningen, vilket vi firar med en extrainsatt utfärd med (h)jultema lördagen den 7 december!

Alla som vill är välkomna att ta med överblivet julpynt och dekorera bussen invändigt innan vi åker. Detta kan bli årets finaste bussinredning! Julklädsel är också välkommet, men självklart inte ett krav. Eftersom utfärden är extrainsatt kommer vi att följa olika E- och X-linjer i Västerort och Norrort. Vi har förberett ett antal linjer, men deltagare får gärna vara med och ge förslag!

Lättare julfika ingår i biljettavgiften. Om det väntas alltför dåligt väglag behöver vi tyvärr ställa in utfärden, och i så fall meddelas alla anmälda deltagare.

Hålltider:

  • Samling vid Lundadepån (Lunda industriområde, norr om Spånga) kl 11:00 för dem som vill vara med och dekorera bussen (kontakta Tommy E på 070 508 87 85 vid behov för att bli insläppt). Det går utmärkt att hjälpa till (eller bara göra sällskap) även om man inte har med sig eget julpynt!
  • Påstigning vid Spånga station kl 12:00 för dem som ansluter till själva utfärden.

Biljettavgifter inklusive fika:

  • Ordinarie pris: 100 kr
  • Ungdomar under 18 år, samt icke SvOf-medlem som reser i medlems sällskap: 75 kr
  • Barn under 12 år, samt SvOf-medlem som inte deltagit i någon tidigare utfärd: Kostnadsfritt

Föranmälan till aktiviteter@svof.se eller Tommy E (070 508 87 85). Detta för att vi ska kunna beräkna mängden fika, samt meddela anmälda deltagare om utfärden ställs in.

Välkomna!

 

Andra föreningars aktiviteter

SvOf:s prissättning gäller inte för aktiviteter här nedanför. Vid frågor, kontakta den förening som nämns i rubriken för respektive aktivitet.

Just nu inga annonser från andra föreningar.