Kommande aktiviteter

Detta är de föreningsaktiviteter som för närvarande är planerade under 2019. Detaljer om respektive evenemang läggs till så fort de fastställts. Även icke-medlemmar är välkomna att delta i aktiviteterna.

Observera att ändringar av planeringen kan förekomma, och att aktiviteter kan ställas in om för få har föranmält sig. Eventuella ändringar annonseras här, på forumet och om möjligt i Färdskrivaren. Vid inställd aktivitet meddelas alla som har föranmält sig.

SvOf-medlem som inte deltagit i någon tidigare utfärd medföljer kostnadsfritt på sin första SvOf-utfärd. Detta avser själva bussresan och täcker inte ev. tillkommande utgifter för mat/fika, inträde till museer el.dyl.

 

Just nu inga annonser, men håll utkik efter nya aktiviteter framöver!
 

Andra föreningars aktiviteter

SvOf:s prissättning gäller inte för aktiviteter här nedanför. Vid frågor, kontakta den förening som nämns i rubriken för respektive aktivitet.

LTF: MÅNDAGEN DEN 20 JANUARI KL. 18.00: Säsongsupptakt, ’Efter Jobbet’ i Farsta, kvarterslokalen Östmarksgatan 43. T-Farsta. Enkelt och lättpratat. Traditionell LTF-servering, pris 25 kr (stödmedlemmar fritt).

LTF: MÅNDAGEN DEN 20 JANUARI KL. 19.00: Styrelsemöte, lokal som ovan. Vårterminens program ska beslutas. Alla medlemmar får gärna stanna kvar och lyssna på förhandlingarna – eller sitta i ett eget hörn och fortsätta samkvämet; påtår serveras hela kvällen.

LTF: LÖRDAG 8 FEBRUARI. Vinterbåtutflykt till Ramsmora (Möja). Start Slussen, Värmdöbussarna för avgång med linje 434 kl 8.46 till Sollenkroka, WÅAB Dalarö t Möjaström och Ramsmora vsk. Åter fr Ramsmora vsk 14.24 ank Strömkajen 19.35. Obligatorisk anmälan till anders.wettemark@bredband.net eller tel. 070-593 7463 senast 2 februari. Efteranmälan möjlig. Detaljerad information om priser och programmet på Möja ges i nästa LTF-nytt samt direkt till dem som anmält sig.