Båtbussarna i Karlstad [Bilder]

Startat av Bernt Talbrant, 02 juni 2008, 11:49:44 AM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Bernt Talbrant

Jag råkade springa på någon form av presskonferens idag ang båtbusstrafiken som drar igång i Karlstad imorgon. Nedan två bilder tagna vid Älvgatan och hållplatsen Residenset. Givetvis har besättningen orange tröjor. Utöver Solabåtarna ska även Vestvåg användas och den finns på bilden längst ner, tagen i Inre hamnen den 15 maj.








Mer om trafiken finns här och här.


Bernt Talbrant

Detta börjar kanske bli lite OT men då får det väl kvastas bort.  8)

Idag var det dags för båtbussarna i Karlstad att börja gå i trafik för allmänheten. På linje 91 ska Sola 3 och Sola 4 användas, men vad jag kunde se var det något betydligt mindre än Sola 3 som gick nu på förmiddagen.

Först några bilder på Sola 4 på premiärturen från Residenset fotograferad från Västra bron vid teatern.







Sedan ett par bilder på - ja det var ju frågan. Dessa bilder är i varje fall tagna från Museigatan.



Staffan Sävenfjord

Citat från: Bernt Talbrant skrivet 03 juni 2008, 12:45:16 PM
Detta börjar kanske bli lite OT men då får det väl kvastas bort.  8)


Kvasta blir det inte tal om, möjligen flytt till Ordet är fritt. Men det är ju ett typexmpel på de vedermödor en moderator utsätts för i sitt krav att ständigt vara rättvis.  :)
Trots allt: de här fartygen betraktas ju taxemässigt etc som bussar och körs vad jag förstår med Karlstadsbuss som huvudman så de får vara kvar under Busstrafik.
Jag bloggar också http://savenfjord.blogspot.com/. Mina bussbilder finns på http://staffansbussbilder.blogspot.se/ (uppdateras så gott som dagligen med nya bilder)

Lars