Söndagsbild del 31

Startat av Jona, 16 mars 2008, 01:38:20 AM

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Jona

HEJ

Måste krypa till korset, har blivit flera foto-turer närmaste veckorna. Ume, Vännäs och Vindeln har jag hunnit med. Osså lokala byar i hemma-trakten. Tyvärr har jag saknat insperation och humör för att bildredigera. Så jag har legat efter rejält. Har nu suttit vid några tillfället, tex stora delar av gårdagen men även tidigare i veckan och jobbat med bilderna i photoshop. 159 st bilder har jag hittills gjort klart. Men tyvärr blev jag inte färdig och har inte hunnit uppdatera hemsidan. Så därför kryper jag till korset och får känna mig besegrad. Min deadline jag hade bestämt spräcktes. Jag hade som plan att vara klar och få sidan uppdaterad till denna söndagsbild-omgång. Nu blir det inte så.

Därför följer jag Bussmicke i spåren som jag kunnat göra ibland i denna serie och visar några av bilderna från Göteborg. Tyvärr så var blev inte alla Göteborgsbilderna av den typ av Miljö-bilder jag ville fota på bussidan. Staden är trång med mycket folk och fordon som sprutar fram. Någon miljöbild fivk jag till, som dagens första och 3 bild.
Men vanliga fordonsbilder alá missionärer, alltså 37 graders vinkel verkar vara minst lika uppskattade så vi kör på det.




Som ni ser hade jag regn några av dagarna. Dom 2 bilderna ovan är från en av dessa.










Dom andra 5 visar på att även solen kunde lysa. Den Ousten blev jag inspirerad av en nyligen presenterad tema-tråd som jag bara hakade på.

Tidigare delar: http://www.jonaryd.rondelen.se/doku/sammanstallning_sondagsbild_070904.html

MVH Jona
MVH Filosofen Jona

christianm

Snygga bilder, särskilt nummer två. Jag gillar regnbilder, de är så stämningsfulla och så vet man att fotografen har trotsat elementen för att få ta den stackars bilden.

buss-tobbe


Jacob med C

Trevliga söndagsbilder från Göteborg. Kanske man få besöka Göteborg någon gång iframtiden.
Besök min hemsida för bilder från Norrland http://www.bussbilder.com . Över 2100 bilder.

Instagram konto:
https://instagram.com/bussbilder.se?utm_medium=copy_link


Dammtussar kan vara ett bevis på att någon gjort något roligare!

Jona

Takk för alla trevliga kommentarer. Kanske får jag visa någon fler Göteborgsbild någon söndag framöver. För dom verkade uppskattas.

/J
MVH Filosofen Jona

OSkar000

Snygga bilder!

Riktigt härligt ljus på nummer tre så den blir min favorit av dem.